Vzdrževanje sistemov

Znotraj podjetja imamo organizirano močno servisno službo. Servisne storitve izvajamo na terenu - na področju celotne države. Povprečen odzivni čas je 4 delovne ure, za uporabnike z vzdrževalno pogodbo pa imamo organizirano tudi 24 urno / 7 dni na teden dežurno servisno službo. 

Posebno pozornost namenjamo vzdrževanju omrežnih strežnikov in komunikacijske opreme, kjer v slučaju okvare nudimo tudi nadomestni sistem. 

Poleg tega imamo organiziran tudi MRC oddelek (Module Repair Center), kjer se popravljajo določene komponente sistemov (monitorji, napajalniki, tastature itd.). Prijava napak se vrši na enega od sledečih načinov: 

  • telefonsko - (01)561-03-10
  • preko telefaksa - (01)561-03-30
  • preko sistema elektronske pošte - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ob zaključenem servisnem posegu se izpolni delovni nalog, katerega podpiše uporabnik in služi kot osnova za obračun opravljene storitve!

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper