Brezprekinitveni napajalniki

Bbrezprekinitveno napajanje

V podjetje ARNE d.o.o. lahko organizacijam pomagamo, da bolje izkoristijo svojo energijo z rešitvami, ki njihovim podjetjem pomaga pri doseganju varnosti brezprekinitvenega napajanja.


Office365 Vaše poslovanje si ne more privoščiti niti najmanjših odstopanj v kakovosti električne energije – še toliko manj pa zelo škodljivih in dragih izpadov. Pomagamo vam lahko tudi pri zagotavljanju popolnoma neprekinjenega napajanja za najbolj kritične načine uporabe.

 

Pomembnost brezprekinitvenega napajanja za delovanje brez prekinitev

Podjetje sodeluje z vodilnim ponudnikom zaščite pred izpadi električnega toka.

Od ustanovitve marca 1981 se je podjetje APC iz vodilnega ponudnika izdelkov za zaščito pred izpadom električnega toka razvilo v svetovnega ponudnika izdelkov in rešitev na področju neprekinjenega napajanja in hlajenja, ki služijo stanovanjem, podatkovnim središčem & omrežjem, zgradbam in industrijskim trgom. Blagovna znamka APC je po vsem svetu postala sinonim za najkakovostnejše rešitve za napajanje, hlajenje in upravljanje v svojem razredu.

14. februarja 2007 je Schneider Electric kupil podjetje APC. Z združitvijo APC in MGE je Schneider Electric ustvaril vodilno tržno silo na področju enofaznih sistemov UPS (APC), vodilno tržno silo na področju trifaznih sistemov UPS (MGE) in vodilnega ponudnika rešitev za neprekinjeno napajanje in hlajenje.

Glede na željeno aplikacijo lahko ponudimo napajalnike iz ene od naslednjih skupin:

  • APC back UPS napajalniki so primerni predvsem za računalnike in neključne naprave. Opremljeni so z enostavno nadomestljivo baterijo, ki se lahko nadomesti med delovanjem sistema.
  • APC Smart UPS napajalniki so primerni predvsem za omrežja in strežnike. Napajalniki imajo avtomatičen bypass, izhodna el. energija se neprekinjeno dobavlja brez posredovanja uporabnika, tudi pri obremenitvi UPS napajalnika ali odpovedi elektronike, kar omogoča oskrbo brez prekinitve delovanja.
  • Smart-UPS VT so kompaktni 3 - fazni UPS napajalniki so primerni predvsem za podatkovne centre in vse ostale kritične aplikacije. Ponujajo centralizirano moč tri fazne zaščite z zanesljivostjo nadgrajene Smart-UPS družine. Idealno za majhne podatkovne centre, večje trgovine, regionalne urade. 

APC brezprekinitveni napajalniki omogočajo daljinsko upravljanje preko preprostega vmesnika Web/SNMP in omogoča integracijo s programom InfraStruXure ® Manager.

Za dodatne informacije izpolnite kontaktni obrazec.

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper