Svetovanje

Odločitev za uvedbo novih tehnologij je običajno povezana z velikimi stroški, saj nove rešitve niso poceni. Pri odločitvi vam lahko pomagamo v podjetju ARNE d.o.o., kjer v okviru celovitih poslovnih rešitev izvajamo visokokakovostne storitve svetovanja. Z uporabo preizkušenih metodologij svetujemo pri izdelavi dolgoročne strategije informatike, krovne varnostne politike, analize tveganj, načrta neprekinjenega poslovanja in podobno.

Današnji čas zaznamujejo velike spremembe. Informacijska tehnologija se razvija neizmerno hitro, tako rekoč dnevno. Kar je bilo še pred desetimi leti nemogoče, je danes realnost in hkrati nuja.

Podjetja so osredotočena na izvajanje svoje osnovne dejavnosti. Informatika pa je vse bolj vpletena v poslovne procese. Tudi tiste, ki so bili še pred leti neodvisni od informacijskih tehnologij. Še več – izvajanje nekaterih poslovnih procesov v podjetju si danes brez ustrezne informacijske podpore ne moremo več predstavljati.

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper