Varovanje podatkov

Kaj povzroča največ stresa pri odgovornih za informatiko v podjetjih?
Odgovorov je verjetno več, zagotovo pa je nekje na vrhu strah pred izgubo podatkov. Varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov med najpomembnejšimi opravili, ki jih izvaja administrator zbirke podatkov.

Če se zbirka podatkov zruši in ni poti, da bi jo vrnili, pomeni to katastrofalne posledice za poslovanje. Vsem podjetjem, naj bodo to mala z majhnimi zbirkami podatkov ali pa velika z veliko in velikimi zbirkami, je skupna ena lastnost:potreba po varnostnem kopiranju pomembnih podatkov in načrt reševanja podatkov v primeru katastrofe.

40% srednje velikih podjetij sploh ne dela varnostnih kopij svojih podatkov! Ste med njimi tudi vi?

Ponedeljek je ... Malo pred zaključkom napornega delovnega dne ugotovite, da strežnik, kjer se nahaja baza podatkov javlja neko napako. Po večkratnem neuspešnem »reboot-u« sistema se ta še vedno ne odziva. Serviserji ugotovijo, da je odpovedal disk.
Disk boste zamenjali, ... toda podatki, ... kako boste prišli do podatkov? ... »Backupi!« ... Se je arhiviranje sploh izvajalo? ... Kje so kasete?? ... Kdo je zadolžen zanje?

1 od 5 računalnikov bo v svoji življenjski dobi doživel usodno okvaro trdega diska

Ne želimo, da se to zgodi prav vam. Izgube podatkov zaradi odpovedi diska so zelo pogoste in nepredvidljive. Pogovorite se z našimi strokovnjaki glede avtomatiziranega shranjevanja podatkov z možnostjo obnove podatkov v primeru nesreče.

Kako zagotoviti zanesljivo obnovo podatkov?

ARNE d.o.o. vam nudi oddaljeno arhiviranje podatkov, s tem odpadejo vse vaše skrbi okoli tega.

Pokličite nas na telefon 01 561-03-10 in pogovorili se bomo o najbolj ustrezni rešitvi za vaše podjetje.

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper