Office 365 pisarniška zbirka v oblaku

Zmogljivost storilnosti v oblaku z nadzorom lokalnih podatkov in programov

Veliko malih podjetij se trenutno osredotoča na to, kako bi zaposlenim omogočili prilagodljivost in svobodo, da bi lahko poslovali, kjer koli so – ko dostopajo do najnovejših podatkov na obisku pri stranki ali ko hitro pregledajo ponudbo na nogometni tekmi. Hkrati morajo podjetja zagotoviti, da je njihovo okolje storitev IT zaščiteno in pod nadzorom ter da so lahko brez skrbi, da je vse od mobilnih naprav do lokalnih strežnikov ustrezno upravljano in varno.


Office365 Office 365 in Windows Server 2012 skupaj ponujata najboljše iz obeh svetov – zmogljivost storilnosti v oblaku namreč združujeta z nadzorom lokalnih podatkov in programov, zaradi katerega ste lahko brez skrbi.


Pravo ravnovesje med prilagodljivostjo in nadzorom za srednje velika podjetja

Office 365 in Windows Server 2012 skupaj pomagata podjetjem, ki želijo svojim zaposlenim nuditi uporabo orodij za storilnost v oblaku, pri tem pa omogočiti tudi boljši nadzor nad lokalnimi podatki in programi.• Uporabljajte e-pošto, skupno rabo datotek in video konference HD v oblaku sistema Office 365 – vse to je popolnoma združljivo z znanimi in vedno posodobljenimi programi sistema Office.

 • S sistemom Office 365 izkoristite predvidljive in ugodne mesečne stroške za orodja za storilnost, ki so najboljša v svojem razredu.
 • S strežnikom Windows Server 2012 lahko vaši zaposleni izkoristijo tudi preprosto prijavo v osebne računalnike in naprave z integracijo s sistemom za upravljanje identitete Active Directory.
 • S strežnikom Windows Server 2012 lahko preprosto in stroškovno ugodno virtualizirate svojo infrastrukturo in tako združite več programov v enem strežniku ter zagotovite čim večjo donosnost med rastjo podjetja.
 • S sistemom Office 365 in strežnikom Windows Server 2012 lahko omogočite hiter in preprost oddaljeni in mobilni dostop do programov in podatkov, pri čemer lahko vaša orodja za storilnost hranite v oblaku, občutljive podatke in poslovne programe pa lokalno.

S sistemom Office 365 in strežnikom Windows Server 2012 lahko vaše podjetje pridobi najboljše iz obeh svetov – zmogljivost storilnosti v oblaku, združeno z nadzorom lokalnih podatkov in programov.

O sistemu Office 365
Office 365 združuje znane namizne programe sistema Microsoft Office z e-pošto poslovnega razreda, koledarji v skupni rabi, neposrednim sporočanjem, video konferencami ter skupno rabo datotek v storitvi v oblaku.

 • Znane programe sistema Office združite s storitvami v oblaku, kot so e-pošta, skupna raba datotek in video konference HD
 • Uporabljajte Office v vseh svojih napravah – osebnih računalnikih, računalnikih Mac, tabličnih računalnikih in pametnih telefonih – in vedite, da je vedno posodobljen
 • Pridobite zanesljivo zaščito s samodejnim varnostnim kopiranjem podatkov, strogim pravilnikom o zasebnosti ter vedno posodobljeno zaščito pred zlonamerno programsko opremo
 • Uporabljajte orodja za velika poslovna okolja po ugodni ceni brez začetnih stroškov naložb v infrastrukturo
 • Zanesite se na zajamčeno razpoložljivost 99,9 % časa, sicer vrnemo denar

O strežniku Windows Server 2012
Windows Server 2012 je zmogljiva in prilagodljiva strežniška rešitev, ki pomaga pri poenostavljanju storitev IT in zaščiti vaših podatkov, tako da za denar, porabljen za infrastrukturo IT, dobite kar največ.

 • Dostopajte do vseh datotek in programov s skoraj vseh lokacij, kot bi bili v svoji pisarni
 • Pridobite zaščito podatkov na ravni velikih podjetij, vključno z zaščito pred okvaro trdega diska
 • Z lahkoto povečajte zmogljivost shrambe, ki je na voljo uporabnikom, in sicer brez časa nerazpoložljivosti
 • Uporabite vgrajene zmogljivosti za virtualizacijo in izvajajte več programov v istem strežniku, da kar najbolj izkoristite naložbo v strojno opremo
 • Poslovne programe (npr. sistema za računovodstvo in načrtovanje virov) izvajajte v navideznem računalniku, da se izognete času nerazpoložljivosti

Naslednji koraki:

 1. Preizkusite sistem Office 365 še danes na spletnem mestu www.Office365.com
 2. Naročite se na brezplačno oceno storitev IT
 3. Preberite izjave na spletnem mestu www.whymicrosoft.com

 

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper