SUSE Linux Enterprise 11


Podjetje namerava še v letošnjem letu zagotoviti tudi orodja, ki bodo omogočila razvoj virtualnih naprav samo z izbranimi elementi operacijskega sistema. Z orodji Just Enough Operating System ali JeOS bo mogoče tako odstraniti dele operacijskega sistema, s čimer bodo virtualne naprave opremljene samo s tistimi moduli, ki jih potrebujejo.

novell-SLES_11_Avatar.gif Novell je pri novi različici operacijskega sistema nadaljeval sodelovanje z Microsoftom. Rezultat tega sodelovanja je združljivost med sistemi Windows in SLES 11 na področju upravljanja identitet, federacije imenikov in dokumentov. SLES 11 je prav tako opremljen z vtičnikom Moonlight za izvajanje aplikacij Silverlight.


Nove verzijo je že podprl vodilni proizvajalec strežnikov, Hewlett Packard. Sporočili so, da je nova verzija SLES 11 že certificirana na vseh HP Proliant in Integrity strežnikih, kot tudi na HP Storage rešitvah.
Novell in HP pa bosta sodelovala tudi pri skorajšnjem izidu HP Proliant G6 strežnikov. Več na -->Dodatne informacije so na voljo tukaj:

Priprava ponudbe -->

Novell - novosti v verziji 11 -->

Wikipedia: SuSE Linux Enterprise -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper