NetApp shranjevanje podatkov


Podjetje NetApp se ukvarja z razvojem tehnologij za masovno in učinkovito hrambo podatkov. Način, na kateri so se lotili dela, pa jih je napravil vodilne v panogi. Ne glede na to, da imajo v svojem portfoliu produktov kar nekaj nivojev sistemov za hrambo, pa jih celovite rešitve zapisovanja, upravljanja, shranjevanja ter restavriranja podatkov, postavlja v vodilno vlogo razvijalcev programskih rešitev, ki seveda tečejo na njihovi strojni opremi.


Promocija, ki traja do konca meseca novembra vsebuje:


  • FAS2020 (6×500GB SATA, CIFS, Base pack) – 3.999€ (4.798,80€ z DDVjem) - sistem namenjen predvsem shranjevanju podatkov z naprednimi funcionalnostmi, katere ponuja NetApp SW
  • FAS2020A (12×300GB SAS, Foundation, Server, Aplication Pack) –  9.999€ (11.998,80€ z DDVjem) - sistem, ki ponuja vse, tudi za najzahtevnejše uporabnike – varnostno kopiranje virtualnih okolji in baz podatkov

Letak z informacijami -->

Za dodatne informacije smo vam na voljo -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper