UPS napajalniki za virtualna okolja VMWARE


Eaton NetWatch 5.0 ter Network Shutdown 3.20 omogočata varno zaustavitev virtualnih strežnikov ter aplikacij v primerih izpada električne energije. Eatonova rešitev je tudi prva v industriji, ki je združljiva z virtualizacijsko programsko opremo VMware ESXi (različica 4.0), prav tako pa Eatonovi sistemi brezprekinitvenega napajanja in njihovi programski moduli že podpirajo Microsoftov najnovejši operacijski sistem Windows 7.

VMware ESXi predstavlja zadnjo generacijo virtualizacijskega gradnika, ki omogoča od operacijskega sistema neodvisno kreiranje virtualnih strežnikov. V primeru daljšega izpada električne energije zna Eatonova programska oprema za upravljanje s sistemi brezprekinitvenega napajanja ustaviti in ugasniti virtualne strežnike, programerji pa so implementirali možnost sekvenčnega ugašanja strežnikov, s čimer se aplikacijam pusti dovolj časa, da lahko shranijo podatke in se ustrezno izklopijo.

Eatonova programska oprema podpira tudi druge VMware izdelke za virtualizacijo, kot so ESX, 3.0, 3.5 UT ter U3, Eaton pa je dodatno poenostavil delo IT-administratorjev, saj mora programski agent teči zgolj na fizičnem strežniku, ne pa tudi na vseh virtualnih.Originalna novica EATON -->

Dodatne informacije so na voljo -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper