Cisco uvaja video v podjetjih


S predstavljenimi izdelki in storitvami lahko uporabniki hitro in brez večjih stroškov resnično izkusijo vse prednosti prehoda na uporabo videa v celotnem podjetju.

V podjetju Cisco ocenjujejo, da se bo promet videokomunikacij v obdobju 2008-2013 povečal za 10-krat. Ker vse več organizacij uporablja video, bo podjetje Cisco v svojih novih izdelkih sodelovanja omogočilo uporabo videa. Poleg tega so v podjetju Cisco napovedali, da bodo vse glasovne in video storitve samodejno združljive z rešitvijo Cisco Unified Communications Manager.

V podjetju Cisco poleg tega napovedujejo še veliko novosti za spodbujanje uvajanja in uporabe videostoritev po meri med strankami in v partnerskih podjetjih, da bi lahko vsi izkusili izjemne prednosti njihovih rešitev:

  • Večji domet storitev Cisco TelePresence: Podjetje Cisco je predstavilo nove končne točke za namizne računalnike in pisarne, s čimer so storitve Cisco TelePresence na voljo širši paleti uporabnikov in srednje velikim podjetjem. Te nove končne točke, Cisco TelePresence EX60 in Cisco TelePresence System 500 32-inch, se pridružujejo družini zasebnih končnih točk Cisco TelePresence, ki so manjše in cenejše.
  • Novo doživetje spletnih konferenc: V novem središču Cisco WebEx™ Meeting Center z visokokakovostnim videom se lahko udeleženci vidijo izjemno jasno na celotnem zaslonu, spletna konferenca pa postane virtualna video konferenčna dvorana. Ta storitev bo z uvedbo tabličnega računalnika Cisco Cius™  kmalu na voljo tudi uporabnikom mobilnih telefonov, od decembra pa tudi uporabnikom naprave Apple iPad.
  • Možnosti bolj fleksibilnega uvajanja: Podjetje Cisco je predstavilo tudi sistem Cisco TelePresence Exchange System. Ta inovativna platforma za ustvarjanje storitev teleprisotnosti ponudnikom storitev omogoča, da zlahka in poceni uvajajo storitve teleprisotnosti, kot so klici med podjetji. Te rešitve, ki gostujejo v oblaku partnerskega podjetja, omogočajo zelo varno sodelovanje in konferenčne storitve med dvema omrežjema.
  • Podpora partnerjem: Podjetje Cisco predstavlja pobudo na področju videa za povezovanje partnerskih skupnosti podjetij Cisco in Tandberg v enotni program. Poooblaščeni ponudniki videotehnologij TelePresence so razvrščeni v tri ravni: Express, Advanced in Masters. Pobuda združuje največje prednosti programov podjetij Tandberg in Cisco, zato omogoča profesionalne videostoritve za ustvarjanje dobičkonosnih priložnosti za rast partnerjev.
Te nove storitve, končne točke in rešitve skupaj z nedavno napovedanimi novostmi podjetja Cisco na področju infrastrukture in arhitekture medianet omogočajo uporabnikom, da video uvajajo hitreje in brez težav pri delovanju, medopravilnosti in kakovosti videa.

Podrobne informacije o novih napravah so na spletnih naslovih proizvajalca:

Cisco video komunikacije -->

Za dodatne informacije smo vam na voljo -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper