Povezujte se pametneje


Kaj je IP telefonija?
IP telefonija ponuja celoten spekter telefonskih storitev in aplikacij. Ohranja vse funkcije klasičnih ali standardnih telefonskih sistemov, hkrati pa je veliko bolj prilagodljiva in preprostejša za namestitev.
Z uvedbo IP telefonije se odpirajo nove možnosti komunikacije znotraj in navzven podjetja – poenostavljeno upravljanje, brezplačni klici med pisarnami in podružnicami podjetja na različnih lokacijah, večja mobilnost zaposlenih, številne aplikacije po meri uporabnika, klici znotraj omrežja.
V sistemu IP telefonije se telefonski klici prenašajo prek računalniškega podatkovnega omrežja, zato ni treba vzdrževati dveh ločenih omrežij.

Prednosti
  • Zagotovite si visoko varnost, zanesljivost in razpoložljivost IP telefonije, ki izkorišča vaše lokalno (LAN) in prostrano omrežje (WAN).
  • Izboljšate fleksibilnost in produktivnost zaposlenih s široko paleto Cisco programskih rešitev in rešitev Cisco partnerjev.
  • Izkoristite vgrajeno možnost video povezav (point to point video).
  • Izkoristite mobilnost; Integracija mobilnih programskih rešitev na mobilnih napravah (iphone, android, nokia).

Okolju prijazno
Staro telefonsko opremo bomo odpeljali in reciklirali v skladu z vsemi okoljskimi standardi in prihodke prispevali v dobrodelne namene.
S predstavljenimi izdelki in storitvami lahko uporabniki hitro in brez večjih stroškov resnično izkusijo vse prednosti prehoda na uporabo videa v celotnem podjetju.

Podrobne informacije o prodajni akciji:

Brošura Cisco VoIP akcija: Zlozenka_IPT

Cisco govorne in združene komunikacije -->

Za dodatne informacije smo vam na voljo -->

*Ponudba velja do 20.12.2011 za projekte v vrednosti nad 40.000 EUR (z vključenim DDV) in prevzemom obstoječe telefonske centrale s pripadajočimi telefonskimi aparati.
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper