Synology DiskStation DS414slim

synology-DS414-1Strežnik DiskStation DS414slim je namenjen predvsem manjšim podjetjem.

Poganja ga procesor Marvell ARMADA 370 s frekvenco delovanja 1.2 GHz, ki ima vgrajen koprocesor za računanje operacij s plavajočo vejico (FPU) in 512 MB spomina. DS414slim zagotavlja optimalno izkušnjo zmogljivih programov, ki so na voljo uporabnikom Synology strežnikov NAS. V okolju Windows, DS414slim omogoča zavidljive hitrosti branja 111 MB/s in zapisovanja 55 MB/s. Poleg tega pa je opremljen z dvema vhodoma USB 3.0, ki omogočata hitrejši prenos podatkov z zunanjih enot shranjevanja. Za zagotavljanje visoke stopnje dosegljivosti je DS414slim opremljen z režami za diske, ki jih je mogoče menjati med delovanjem in dvema Gigabitnima mrežnima vhodoma s podporo za nadomestni način delovanja.

Oblikovani so tako, da ohranjajo nizko temperaturo, so tihi in energetsko učinkoviti. Strežniki NAS DS414slim so opremljeni z režami za 2,5 palčne diske in 60 mm ventilatorjem, ki ga je izjemno lahko zamenjati, kot tudi s pametnim sistemom pretoka zraka za hlajenje, ki ohranja napravo na optimalni temperaturi za neprekinjeno delovanje. DS414slim porabi le 15,48 W v polnem delovanju. Porabo energije je mogoče še dodatno znižati z uporabo rešitve Wake za LAN/WAN in nastavitev za samodejno izklapljanje in vklapljanje.

DS414slim poganja DiskStation Manager 5, intuitivni operacijski sistem, ki prinaša obilico programov in omogoča večjo učinkovitost dela. Synology je bil nagrajen s priznanjem PCMag Business Choice Award 2013, kjer je prejel najboljše ocene v vseh elementih raziskave!

Podroben opis proizvajalca

Za več informacij in ponudbo, izpolnite obrazec

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper