Symantec Backup Exec 12.5


Symantec Backup Exec z izboljšano podporo fizičnim in virtualnim okoljem

Backup Exec 12.5 prek enotne upravljavske konzole zagotavlja celovito varovanje podatkov v okoljih VMware Infrastructure in Microsoft Windows Server 2008 Hyper-V ter v konvencionalnih fizičnih sistemih. Omogoča varnostno kopiranje podatkov na diske ali tračne enote iz neomejenega števila gostujočih naprav znotraj virtualnih okolij ter obnavljanje podatkov na ravni posameznih datotek ali slik. Za granularno obnovitev podatkov v datotekah, imenikih in celotnih virtualnih napravah ni treba predhodno večkratno varnostno kopiranje.

Izdelek dopolnjuje še rešitev Backup Exec System Recovery 8.5, ki zagotavlja dodatno podporo za virtualna okolja. Ta omogoča hitro obnovitev celotnih sistemov Windows, in to celo na različno strojno opremo in virtualna okolja.

Na voljo bo še Backup Exec Infrastructure Manager 12.5, ki poenostavi proces nadgrajevanja in posodabljanja namestitev Backup Exec ter spremljanja licenc, inventarja ter zmogljivosti diskov.

Backup Exec 12.5 in Backup Exec System Recovery bosta na voljo po celem svetu 6.10.2008.

Izid paketa Symantec Backup Exec Infrastructure Manager 12.5 pa se predvideva pozno jeseni 2008.

Več o novostih pri proizvajalcu Veritas -->

Za več informacij nas lahko kontaktirate -->


FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper