LAN omrežja

Naša pomembna dejavnost je postavitev lokalnih računalniških omrežij. Danes se uporablja predvsem sistem univerzalnega ožičenja po standardu Category 6. 
Hkrati podpiramo vse Ethernet sisteme: 10BaseT, 100BaseT, 1000BaseT, optične po standardu 10BaseFL in 100BaseFX, kot tudi najnovejši 10 Gigabit Ethernet! 

Z nakupom posebne Ethernet testne opreme smo še izboljšali zanesljivost ter kvaliteto postavitev univerzalnih kabelskih sistemov, kot tudi hitro in učinkovito odpravljanje morebitnih napak pri delovanju računalniških omrežij. 

Univerzalne kabelske sisteme postavljamo z opremo priznanega podjetja Brand - Rex, aktivna oprema (Ethernet stikala različnih zmogljivosti) pa je proizvod podjetja Cisco Inc. - serija Cisco Catalyst.

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper