Cisco predstavlja novo generacijo ISR usmerjevalnikov


Glavne prednosti nove serije izdelkov:

Cisco ISR G2 je linija usmerjevalnikov, ki omogočajo varno in stroškovno učinkovito izvajanje hkratnih storitev in aplikacij iz navidezne pisarne, poleg tega pa omogočajo mobilnost, prilagajanje aplikacij po meri, varno sodelovanje in izvajanje obogatenih medijskih storitev, kot so Cisco Telepresence, pretočni video in »Digital Signage«.

  • Usmerjevalnik Cisco Integrated Services Router 3900 Series: Osrednji izdelek iz linije izdelkov ISR G2 je usmerjevalnik, ki omogoča razpoložljivost, zaščito naložb, učinkovitost in prilagodljivost, hkrati pa neprimerljive prihranke in prožnost omrežja, saj povezuje najvišjo stopnjo varnosti, preklapljanje, Združene komunikacije, video in brezžične storitve, optimizacijo storitev WAN in aplikacijske storitve.
  • Usmerjevalnik Cisco Integrated Services Router 2900 Series: Izdelek iz srednjega razreda linije ISR G2 zagotavlja visoko varnost, preklapljanje, Združene komunikacije, video in brezžične storitve ter aplikacijske storitve po nizki ceni, hkrati pa zagotavlja izjemno kakovostno zaščito naložb ob nizkih stroških.
  • Usmerjevalnik Cisco Integrated Services Router 1900 Series: Usmerjevalnik Cisco 1941 je kompakten modularni usmerjevalnik s številnimi možnostmi povezave, vključno z novim brezžičnim lokalnim omrežjem 802.11n, ki poleg tega omogoča tudi visoko kakovostne storitve, kot so varnost, preklapljanje in brezžične storitve v kompaktni namizni obliki.
  • Cisco IOS™ Release 15: ISR G2 so na voljo z novo različico programske opreme Cisco IOS Release 15.0(1)M, ki zagotavlja večjo varnost, glasovne storitve, boljše upravljanje in IP-storitve, da je uporabniška izkušnja bolj kakovostna in učinkovitost delovanja večja. Enotna slika, za aktivacijo katere je potrebna licenca, poenostavlja delovanje in izbiro funkcij ob preprostem upravljanju programske opreme, ki omogoča hitrejše izvajanje storitev v omrežjih brez meja. Na voljo je tudi poskusna licenca za programsko opremo.
  • Razvoj Medianet tehnologij: Izdelki ISR G2 Series so primerni za uporabo v omrežjih medianet, s čimer lahko podjetja in ponudniki storitev izboljšajo izvajanje aplikacij z obogatenimi medijskimi storitvami. Podjetje Cisco predstavlja tudi arhitekturo Enterprise Medianet Foundation Architecture, ki omogoča sodelovanje z uporabo obogatenih medijskih storitev v omrežjih in med njimi. Omrežja medianet, ki delno temeljijo tudi na ISR G2, bodo omogočila razvoj druge generacije video izdelkov na podlagi aplikacij visoke ločljivosti in inovativnih aplikacij obogatenih medijskih storitev.
  • Usmerjevalnik ASR 1002-F: Cisco predstavlja tudi novo platformo za usmerjevalnik za združevanje storitev ASR 1002-F, ki zagotavlja izjemno varno povezovanje v omrežju WAN in zasebno omrežje WAN ter področje interneta za omrežja brez meja. Novi usmerjevalnik Cisco ASR 1002-F je različica usmerjevalnika ASR 1000 Series s fiksno konfiguracijo.

Cisco ISR G2 omogočajo podjetjem in ponudnikom storitev lažje in učinkovitejše izvajanje omrežnih poslovnih storitev na zahtevo, kot so video aplikacije in aplikacije za sodelovanje.
Delujejo kot del arhitekture omrežij brez meja podjetja Cisco, ki združuje tehnologije usmerjanja, preklapljanja, brezžične in varnostne tehnologije v tesneje povezano omrežno infrastrukturo, z uporabo katere lahko podjetja v večji meri in učinkoviteje uporabljajo video aplikacije, aplikacije za sodelovanje in druge omrežne storitve na vseh področjih poslovanja.
V omrežjih brez meja lahko upravljavci informacijskih tehnologij laže upravljajo, prilagajajo, vodijo in zaščitijo omrežja, hkrati pa bolje izkoriščajo sinergije med uporabniki, napravami, aplikacijami in poslovnimi procesi.

Cisco Slovenija -->

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper