HP nudi zastonj nadgradnjo na Windows 7


Podjetje želi zaščititi tehnološke naložbe svojih strank, zaradi česar sodeluje v programu Windows Upgrade Option Program, s katerim bodo strankam pomagali pri preprosti nadgradnji na Windows 7. Program strankam omogoča, da tisti, ki so kupili izbrane HP-jeve osebne računalnike, že danes izkoristijo prednosti novega računalnika ter oktobra prejmejo nadgradnjo na Windows 7.

Stranke, ki so kupile HP-jev osebni računalnik, lahko preverijo svojo upravičenost do nadgradnje na spletnem naslovu www.hp.com/go/windows7upgrade . Na strani se lahko tudi registrirajo, dobijo informacije o osebnem računalniku in nameščenem operacijskem sistemu. Stranke, upravičene do nadgradnje, bodo po 22. oktobru, ko bo Windows 7 tudi uradno dostopen, prejele nadgradnjo na Windows 7 in medij z orodji za nadgradnjo, ki vključuje navodila za nadgradnjo.

Da bi kar najbolj poenostavil postopek nadgradnje na Windows 7, bo orodje HP Upgrade Assistant odkril in vnaprej namestil večino potrebnih gonilnikov. HP-jeva spletna stran za podporo bo še naprej gostila posodobljene gonilnike, kar strankam omogoča, da preprosto posodobijo svoj računalnik, ne da bi morali pri tem iskati in prenašati gonilnike za grafične kartice ter zunanjo strojno opremo.

HP-jevi osebni računalniki, ki so danes na voljo z operacijskim sistemom Windows Vista, bodo ustrezali zahtevam glede strojne opreme operacijskega sistema Windows 7. Stranke lahko še naprej kupujejo HP-jeve osebne računalnike, ne da bi jih skrbelo, ali bodo lahko uporabili Windows 7, ko je prispel na trg.Postopek registracije HP Slovenija

Microsoftova stran za nadgradnje -->

Dodatne informacije so na voljo -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper