Microsoft Office Starter 2010


V paketu Office Starter 2010 bosta le Word in Excel, pa še to v "okrnjeni" različici, čeprav Microsoft za zdaj še ni pojasnil, katere funkcije bodo izpuščene v primerjavi z dosedanjimi različicami. Vir prihodkov bodo za Microsoft reklame, saj se bodo te vrtele med uporabo brezplačnih različic programov. S tem bo Office Starter 2010 nadomestil dosedanji Microsoft Works, ki gre kot kaže dokončno v pokoj. Glavni razlog je ta, da bodo z Office Starterjem za zagotovili združljivost z dokumenti narejenimi z novejšimi različicami Microsoftovih pisarn.

Poleg brezplačnega Worda in Excela, ki bosta vrtela reklame, Microsoft načrtuje še druge poteze za seznanitev z Office 2010. Zanimiva je tudi poteza, da bo za preizkušanje polne različice paketa Office ponujali "pretočno" izvedbo, narejeno z virtualizacijsko tehnologijo App-V. Uporabniki bodo preizkus preprosto "pretočili" iz interneta in uporabljali za omejen čas, po preteku pa se bo ta "slika" samodejno onemogočila. Tako Office bo mogoče brez težave preizkusiti ob starejši različici nameščeni na računalnik, brez da bi to povzročalo težave ali spremembe na računalniku. Nazadnje so pri Microsoftu predstavili še namen, da ob računalnikih za Office ne bodo več prilagali nosilcev DVD, temveč zgolj posebno kartico s ključem.
Koda bo pa prenosljiva iz interneta.Microsoft Office 2010 -->

Office 2010 Wikipedia -->

Dodatne informacije so na voljo -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper