Jamstvo za Microsoft Office 2010


Microsoft je pripravil program Tehnološko jamstvo za Microsoft Office 2010, ki omogoča, da kupci paketov Microsoft Office 2007 brezplačno pridobijo Microsoft Office 2010. Za program velja nekaj pogojev. Spodaj so opisani najpomembnejši, dodatni pa se nahajajo v spletni povezavi na koncu teksta.

Časovna omejitev programa:
Program velja za nakupe določenih paketov Microsoft Office 2007 v času od 5. marca 2010 do 30. septembra 2010. Pogoj za uveljavljanje pravic iz tega programa je nakup novih in originalnih izdelkov od pooblaščenih prodajalcev. Izdelek mora biti aktiviran najkasneje do 30. septembra 2010. Pravica iz programa tehnološko jamstvo se mora uveljavljati najkasneje do 31. oktobra 2010.

Kateri paketi Office 2007 so vključeni v program:
Vključeni so vsi paketi Office 2007, ki so kupljeni samostojno  (FPP) ali z novim računalnikom (OEM, MLK, named). Količinsko licenciranje v ta program ni vključeno.

Katera različica Office 2010 mi pripada?
Office 2010 prinaša drugačno ponudbo paketov, kot jo poznamo za Office 2007. Zato so v naprej znana pravila, kateri paket 2007 daje pravico do določenega paketa 2010. Program omogoča le nadgradnjo v jeziku, kot je različica 2007.
Stranke, ki pridobijo Business Contact Manager 2007 pod pogoji tega programa, bodo imele možnost, da brezplačno pridobijo možnost prenosa Business Contact Managerja 2010.

Katere jezikovne različice so podprte?
Slovenska različica Office 2007 ni vključena v program. Vključeni jeziki so:
Portugalski, kitajski, češki, danski, nizozemski, angleški, finski, francoski, nemški, grški, italijanski, japonski, korejski, norveški, poljski, španski, švedski, ruski in turški.

Kakšna je cena pridobitve paketa Microsoft Office 2010 na podlagi tega programa?
V primeru, ko se stranka odloči za prenos paketa Office 2010 in ključa za aktivacijo preko spleta je postopek brezplačen. Stranka se za strošek transporta in logistike lahko odloči tudi, da bo naročila fizičen medij s paketom Office 2010.

Postopek uveljavitve:
Ko bo na voljo Office 2010 v jeziku, ki je enak jeziku paketa Office 2007 iz katerega uveljavljate Tehnološko jamstvo, morate na strani www.office.com/techg zahtevati in pridobiti paket Office 2010.
Ob prijavi boste potrebovali:

  • Windows Live ID (ki ga lahko takoj brezplačno ustvarite),
  • informacijo o datumu nakupa,
  • morebitne dodatne informacije za preverjanje upravičenosti (izdelčni ID, ključ za aktivacijo,…)


Sistem bo preveril upravičenost do Tehnološkega jamstva in ponudil na voljo pripadajočo različico paketa Office 2010.

Stranka se lahko odloči za brezplačen prenos preko spleta ali pa nakup fizičnega medija.

Zaradi morebitnega preverjanja je potrebno hraniti račun o nakupu paketa Office 2007.

Informacijo o razpoložljivosti določenega izdelka lahko pridobite tudi s pomočjo elektronskega obvestila. Zanj se morate prijaviti na www.office.com/techg. Paketi 2010 v določenih jezikih bodo predvidoma na voljo že v juniju 2010.

Količinske omejitve:
Stranki za nakup ene licence Office 2007 pripada ena licenca Office 2010. Posamezna stranka lahko preko tega programa uveljavlja največ  25 nadgradenj istega programa.

Dodatna razlaga in pravila se nahajajo na spletni strani -->

Microsoft Office 2010 -->

Office 2010 Wikipedia -->

Dodatne informacije so na voljo -->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper