HP EliteBook 6930p


HP EliteBook vključuje najnovejše mobilne tehnologije ter dosega standarde preizkusov vzdržljivosti. Prenosni računalnik je opremljen z ohišjem HP DuraCase, popolnim naborom vizualno privlačnih in zanesljivih značilnosti, kot sta zunanjost iz eloksiranega aluminija in okvir iz magnezijeve zlitine, ki skupaj zagotavljata izredno zaščito in odličen videz računalnika tudi ob daljši uporabi.

Podjetje HP je prav tako predstavilo najnovejše inovacije HP Professional Innovations za poslovne prenosne računalnike. Te vključujejo rešitev HP File Sanitizer, ki trajno »razreže« določene datoteke v skladu s standardi, ki jih uporabljajo obrambne sile. Vključena je tudi programska oprema HP QuickLook2, ki v nekaj trenutkih s pritiskom na gumb zagotavlja dostop do e-pošte, koledarja, opravil in stikov. Kot odgovor na pozabljena gesla je vključena funkcionalnost HP SpareKey, ki uporablja niz treh prednastavljenih osebnih vprašanj za takojšnji dostop do sistema.

Paleta poslovnih prenosnih računalnikov podjetja HP je prva, ki nudi izbiro najnovejših procesorskih tehnologij, vključujoč dvojedrne mobilne procesorje AMD Turion 64 X2 Ultra Dual-Core in najnovejši procesorski tehnologiji Intel Centrino 2 ter Intel Centrino 2 vPro.

S tehnologijami HP Mobile Broadband izbrani prenosni računalniki vključujejo najnovejše možnosti za brezžično povezovanje in en sam modul HP un2400, ki podpirajo številne tehnologije širokopasovnih mobilnih omrežij in številne mobilne operaterje.

Mobilni poslovni uporabniki kot elita

Z oblikovanjem, ki je dobilo navdih pri izdelavi letal, je prenosni računalnik HP EliteBook izdelan za poslovne mobilne uporabnike. Vključen ima na udarce odporen trdi disk in tipkovnico, ki je zavarovana pred razlitjem tekočin in udarci. Dosega tudi vojaške standarde delovanja pod posebnimi pogoji MIL-STD 810F, ki merijo raven zanesljivosti in delovanje ob ekstremnih temperaturah nad 60°C in pod -29°C, obenem pa mora računalnik delovati ob močnih tresljajih in pri visoki stopnji vlage.

Prenosnikovo ohišje HP DuraCase vsebuje notranje ogrodje iz magnezija, ki je zgrajeno na principu satovja in je termalno povezano z eloksiranim aluminijem, kar zagotavlja zanesljivo ogrodje. Dodatno je eloksiran aluminij uporabljen na področjih, kjer počivajo roke, uporabljen pa je tudi premaz HP DuraFinish, ki je šestkrat bolj odporen na praske kot prevleke pri prejšnjih generacijah prenosnikov.

Izhodiščna konfiguracija prenosnika HP EliteBook 6930p je težka 2,1 kilograma in vključuje 14-palčni zaslon širokega formata, kot dodatna možnost pa je na voljo podpora za drugi trdi disk s tehnologijo RAID 0 (razdeljevanje) ali RAID 1 (zrcaljenje). Kot dodatna možnost so na voljo tudi spletna kamera z ločljivostjo 2 milijonov točk s programsko opremo Business Card Reader, dodatni prikazovalniki LED ter široka paleta brezžičnih in varnostnih rešitev.

Prenosnik HP EliteBook 6930p postavlja nove standarde na področju mobilne storilnosti, saj v kombinaciji z dodatno baterijo Ultra Capacity zagotavlja do 15 ur delovanja. Na voljo je tudi grafična kartica ATI Mobility Radeon HD 3450 Graphics z do 256 MB namenskega video pomnilnika za grafično intenzivna okolja ali pa grafična kartica Mobile Intel UMA Graphics za jasno sliko in tridimenzionalno grafiko.

Poslovno kritična mobilnost


Na novo oblikovana serija »b« poslovnih mobilnih računalnikov izstopa s srebrnim ohišjem in ogrodjem iz magnezijeve zlitine. Novo oblikovanje vključuje premaz HP DuraFinish, nanesen na ohišje zaslona, in področja, kjer počivajo roke. Prenosniki serije »b« podpirajo WWAN, pripomočke HP Universal Accessories in programsko opremo Privacy Manager for HP ProtectTools. Prenosniki serije »b« predstavljajo idealno kombinacijo funkcionalnosti in poslovne mobilnosti, sestavljajo pa jo naslednji modeli:

* HP Compaq 6530b – prenosnik je zasnovan za poslovne uporabnike, ki se vozijo v službo, se veliko gibljejo po pisarni zaradi sestankov in občasno potujejo. Prenosnik 6530b je zelo mobilen in ponuja nabor najnovejših procesorjev podjetja Intel ter tehnologije HP Mobile Broadband, ki vključujejo zmožnosti WLAN in brezžično tehnologijo Bluetooth. S 14-palčnim zaslonom širokega formata, ogrodjem iz magnezijeve zlitine in začetno težo 2,41 kilograma zagotavlja uporabnost, varnost in zmogljivost.

* HP Compaq 6730b in HP Compaq 6735b – prenosnika sta namenjena poslovnim uporabnikom, ki si želijo 15,4-palčni zaslon širokega formata, izboljšano varnost in široko paleto možnosti povezovanja z rešitvijo HP Mobile Broadband. Prenosnika 6730b in 6735b vsebujeta najnovejše različice procesorjev podjetij Intel in AMD ter nudita združljivost s pripomočki HP Universal Accessory. Z začetno težo samo 2,69 kilograma sta oba prenosnika zmogljiva, tako po obliki kot sestavi.

Standardno serijo »s« odlikuje svetel, odbojen črni premazom za sodoben videz klasičnih poslovnih prenosnikov. Prenosniki serije »s« podjetja HP vključujejo številne varnostne značilnosti, kot je upravljavsko orodje HP ProtectTools Security Manager. Orodje za šifriranje diska Drive Encryption for HP ProtectTools kodira občutljive informacije na trdem disku, tako da so nedostopne, če je prenosnik izgubljen ali ukraden. Dodatno varnost podatkov zagotavlja orodje File Sanitizer, ki popolnoma izbriše posamezne datoteke, mape in osebne podatke iz prenosnika. Prenosniki serije »s« so prav tako opremljeni s sistemom HP 3D DriveGuard, ki uporablja triosni merilec pospeška za zaznavanje nenadnih premikov, ob katerih sproži zaščito trdega diska pred padci in udarci.

* HP Compaq 6730s in HP Compaq 6735s
– prenosnika, primerna za manjša podjetja in mobilne zaposlene. Prenosnika 6730s in 6735s ponujata 15,4-palčni zaslon širokega formata, široko izbiro procesorjev podjetij Intel in AMD za doseganje visoke zmogljivosti ter možnosti za povezovanje. Z možnostjo funkcije WLAN in integrirane brezžične tehnologije Bluetooth lahko uporabniki prejemajo in pošiljajo e-pošto ali dostopajo do interneta na delovnem mestu, doma ali na točkah, ki ponujajo brezžično internetno povezavo.

* HP Compaq 6830s
je prenosnik, ki ponuja 17-palčni zaslon širokega formata in je največji v seriji. Prenosnik 6830s prav tako vsebuje obširne možnosti povezovanja in dodatne grafične možnosti z grafično kartico ATI Mobility Radeon HD 3410 z 256 MB video pomnilnika GDDR2, ki zagotavlja visoko zmogljivost. Vsebuje najnovejšo različico procesorja Intel Core 2 Duo.

Dostopnost

Večina predstavljenih prenosnikov bo v Sloveniji dostopna julija in avgusta. Za več informacij -->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper