Adobe Acrobat 9


Ker za prikazovanje priljubljenih zapisov zadošča brezplačni bralnik Acrobat 9 Reader, ni več potrebno nameščati množice programov za posamezne vrste datotek.

Zahtevnejšim uporabnikom je za sedemsto ameriških dolarjev na voljo različica Extended, ki med drugim podpira prikaz geografskih podatkov in nudi tudi dodatne funkcije, kot je na primer merjenje razdalje. Program zna celo shraniti celotne ali le dele spletnih strani, pri čemer ohrani obliko, povezave in celo spletne animacije.

Adobe je v zbirko Acrobat 9 vključil tudi spletno storitev Acrobat.com, ki med drugim ponuja urejevalnik besedil Buzzword, ki je funkcijsko in grafično veliko bolj dodelan kot izdelki glavnih tekmecev iz družb Google in Microsoft. Poleg spletnega urejevalnika je uporabnikom na voljo še videokonferenčni sistem ConnectNow s petimi gigabajti diskovnega prostora, kjer gre dejansko le za poenostavljeno različico že uveljavljene storitve Acrobat Connect Web.

Nekoliko manj zahtevnejšim uporabnikom sta na voljo različici Acrobat 9 Pro (petsto dolarjev) in Acrobat 9 Standard (tristo dolarjev). Za uporabnike računalniških sistemov Mac je bil pripravljen le Acrobat 9 Pro.

Več informacij pri proizvajalcu ->
Več informacij za nakup ->
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper