USB 3.0 specifikacije


Novi vmesnik bo bržkone zaživel s tržnim imenom SuperSpeed USB, prinaša pa številne izboljšave na področju električne moči in prenosnih hitrosti. Od USB 2.0 naj bi bil desetkrat hitrejši.
S tretjo inačico popularnega standarda, ki bo v nasprotju s pričakovanju poleg optičnega še vedno uporabljala tudi bakreni vodnik, bomo v teoriji lahko dosegali hitrosti prenosa podatkov kar do 4,7 Gbps!

SuperSpeed USB naj bi se v prvih napravah pojavil v drugi polovici leta 2009, pravi razmah pa doživel leto kasneje. Najboljša stvar novega standarda je seveda njegova združljivost za nazaj, kar je bil tudi predpogoj snovalcev, saj danes širom sveta najdemo že več milijard raznoraznih naprav, opremljenih z vmesnikom USB 1.1 ali 2.0. Snovalci so veliko pozornosti posvetili tudi energijski učinkovitosti novega vmesnika, ki bo tako porabil manj energije za svoje delovanje.Vir: USB Forum: ->

Več informacij: Wikipedia ->

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Cisco partnerstvo

ARNE je Cisco Premier Certified Partner in ima že več kot desetletje partnerski odnos z vodilnim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme, Cisco Systems.

HP partnerstvo

ARNE je HP Preferred Partner 2013, kar nam omogoča dostop do najnovejših HP tehnologij in orodij ter neposredni dostop do HP-jevih strokovnjakov.

Microsoft partnerstvo

ARNE je Microsoft Silver Partner 2013 za področja Desktop, Server Platform in Midmarket Solution Provider.

Poleg zgoraj naštetih specializacij smo dodatno še Microsoft Small Bussiness Specialist.

Citrix partnerstvo

Podjetje ARNE d.o.o. je Citrix Silver Solution Adviser Partner. Za vas imamo že pripravljene Citrixove rešitve.

JoomShaper